Hirdetés

mososzer.lap.hu / Mosóporok

Mosóporok

Mosópor forgalmazó

Mosószer, mosópor és egyéb tisztítószerek gyártása

Mosson mosópor nélkül

osztrák minőségű mosópor

Környezetbarát mosószerek és folttisztítók

Vásárlás előtt feltétlenül nézze meg oldalainkkat

Német mosószerek

Minőségi mosóporok házhoz szállítással Vida és Társai Tel: 06-20/613-11-83

Mosódió, ecover mosószer és egyéb környezetbarát mosószerek a Zöldpolctól

Illatszer nagykereskedés, háztartási cikk nagykereskedés, vegyiárú nagykereskedés - Akciós illatszerek, akciós háztartási termékek, akciós vegyiárú.

Folyomatosan frissített akciós mosópor gyűjtemény

Bio és házi mosóporok a háztartásban

Magyar gyártásu tisztitószerek forgalmazása kedvező árron

Vegyi áru - mosószer, mosogatószer, szappan értékesítés

Színes, fehér és fekete textíliák kézi és gépi mosásához egyaránt használható, szín- és szálkímélő, optikai fehérítőt tartalmaz.

Svájci licence alapján gyártott mosógélek nagykereskedelmi áron!

Webáruházunkban kényelmesen válogathat különböző fertőtlenítő- és tisztítószerek, szalvéták, wc papírok, papírtörlők, légfrissítők, mopok, törlőkendők, szivacsok, szemeteszsákok, kéztörlő adagolók, szappanadagolók, konyhahigiéniai termékek, fehérítők, mosóporok, öblítők, szappanok, lábtörlők, ipari tisztítószerek, rovarirtók valamint számos munkavédelmi és takarító eszköz közül.

A Balend 1991-ben indult egyszemélyes takarító-vállalkozásként, majd 2002-ben megszületett a Balend Higiéniai Szakkereskedés. Jelenleg több mint 1000 aktív ügyféllel, és 25 gyártó céggel tartjuk a kapcsolatot. Higiéniai szakkereskedésünkben 800 féle raktári termékből, egy hetes rendelési határidővel pedig, közel 20.000 cikkszámból választhat. Ügyfeleink számára olyan professzionális tisztítószerek

A tiwian mosópor hazai termék. Kedvező ára ellenére jó minőségü mosópor. Csökkentett foszfáttartalma segiti környezetének megóvásában. Minden tipusu mosógéphez használható. Szinvédő adalékot és vízlágyítót is tartalmaz. Különböző kiszerelésben is kapható 2.5-5 ill. 10 Kg.-os vödrös kiszerelésben. Fékezet habzásu a vízben jól maradéktalanul oldódó mosópor.

Shantare Fertőtlenítő Mosópor, az országban egyedülállóan SZíNES RUHÁK mosásához is! Rendkívül kedvező ár, intézményi ügyfeleknek további kedvezmények! Renedelje meg Ön is! Elérhetőségeink: 6800 Hódmezővásárhely, Teleki utca 36/1, Tel: +36-62-240-189, Mobil: +36-30-9258-991, Fax: +36-62-636-995, e-mail: info@shantare.hu

A Vegyisufni.hu weboldalon megvásárolhatod az ismert mosópor, mosószer, mosógél márkákat. Eredeti magyar és német termékeinkből válogathatsz, kedvezményesen és egyszerűen meg is vásárolhatod. Folyamatosan ismertető cikkeket írunk az oldalunkra látogatóknak. Olvashatsz a mosóporok történetéről, jövőjéről. Bemutatjuk forgalmazott márkáink ismert változatait is. Mindenkit szeretettel várunk!

A „Medi-Tork” Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1997-ben alakult, a svéd Tork mosdóhigiéniai termékek hivatalos márkaképviseleteként. A Tork a higiéniai papírtermékek teljes skáláját kínálja felhasználóinak a vendéglátás, az egészségügy, intézmények valamint az ipar területén is. Magas minőségi elvárásoknak megfelelő papírtermékei mellett a vevők igényeinek megfelelő adagolókat is kínál.

Sano kiválló minőségű gazdaságos tisztitószerek.A sano 55 év tapasztalattal rendelkezi és 25 országban van jelen tisztítószereivel.A termékek koncentrált minőségüek tehát sokkal kevesebb kell belőlük mint a hasonló termékekből.Ipari kiszereléseivel a szállodákat illetve nagyobb közintézményeknek is megfelelő megoldást biztosít. A sano termékeke megfelelnek a legszigorúbb amerikai és európai szabvá

Sano kiválló minőségű gazdaságos tisztitószerek.A sano 55 év tapasztalattal rendelkezi és 25 országban van jelen tisztítószereivel.A termékek koncentrált minőségüek tehát sokkal kevesebb kell belőlük mint a hasonló termékekből.Ipari kiszereléseivel a szállodákat illetve nagyobb közintézményeknek is megfelelő megoldást biztosít. A sano termékeke megfelelnek a legszigorúbb amerikai és európai szabvá

Az oldalon márkás minőségi mosóporok, mosógélek, öblítők találhatóak ingyenes kiszállítással az ország egész területére. Ariel, Persil, Weiser rise, Lenor, Softlan, Coccolino márkák tisztítószerei megtalálhatóak széles választékkal. Gyors és pontos kiszállítás saját futárszolgálattal, előre egyeztetett időpntban.

Alpin-Weiss tisztítószer család már Magyarországon is! Eredeti német minőség-megfizethető áron-kizárólagos importőrtől! Mosóporok, mosógélek, öblítő koncentrátumok, mosogatószer koncentrátumok, samponok, tusfürdők, krémszappanok, gyermek pelenkák. Ha ragaszkodik a minőséghez Alpin-Weiss!! A mosóporok, mosógélek 4 az 1-ben minőségűek: takarékos, vízlágyító adalék, folttisztító adalék, foszfátmentes

Válogass a hazai online boltok Mosószer, mosópor kínálatából, és tudj meg mindent a kiválasztott termékekről egyszerűen, néhány kattintással. Árak és ajánlatok összehasonlítása, szállítási feltételek és raktárkészlet információk, részletes leírások, képek és hasznos vélemények egy helyen az Árukereső.hu-n.

TisztítószerFutár.hu - takarítóeszközök széleskörű kínálata háztartások, intézmények, vendéglátó és ipari egységek részére. Cégünk fő tevékenysége a háztartási és professzionális tisztítószerek, takarítóeszközök, higiéniai töltőanyagok forgalmazása, valamint költséghatékony higiéniai terv készítése szaktanácsadással.

A Per-Great Super mosópor fertőtlenítő hatásával kiemelkedik a magyar piacon kapható többi termék közül. Klórmentes összetevőivel egy igazán különleges termék. Felhasználását főleg ipari felhasználóknak ajánljuk, ahol a gazdaságos adagolás is száít az igazoltan hatékony fertőtlenítő hatás mellet. A termék 20kg-os kiszerelésben és környezetbarát papírcsomagolásban kerül a végfelhasználókhoz.

Meghatározás:

Kézi- és gépi mosáshoz használható mosóporok

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Mosóporok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés